Hellanor AS kjøper WG Bilutstyr

Fra og med 1. juni 2012 er WG Bilutstyr i Namsos heleid av Hellanor AS.

 

 

 

 

 

 

Et klokt og strategisk valg som gir oss et enda bedre fotfeste i Nord- og Sør Trøndelag, med en totalomsetning i området på 60 millioner kroner, informerer driftssjef Erling Elsaas i Hellanor.


WG Bilutstyr ble etablert i mai 1990 av Frank Wågan og Ragnar Grande. Avtroppende leder Ragnar Grande ser lyst på WG Bilutstyrs fremtid.

Hellanor har vært vår tyngste samarbeidspartner i alle disse årene, så når jeg nå valgte å selge bedriften til dem, er det i visshet om at firmaet vil drives videre av en av bransjens dyktigste aktører. Selv har jeg vært i bilbransjen siden 1965, og når jeg nå blir pensjonist er det godt å vite at firmaet vi har bygd opp vil videreutvikles av en svært profesjonell organisasjon, hvor WG Bilutstyr vil bli en enda mer attraktiv bedrift for kundene i vårt område.

WG Bilutstyrs eksisterende produktbase vil bestå, men i og med at Hellanor nå går inn som eneeier vil kundene nå også få tilgang til vårt store utvalg av slitedeler, forteller Elsaas.

Ny daglig leder er Lars Solstad.  Solstad har jobbet i WG Bilutstyr siden 1997. Bedriftens 5 ansatte vil fortsette i sine stillinger og ser frem til nye utfordringer med øket produktspekter og de iboende muligheter som nå åpner seg ved å være en del av Hellanor-systemet.

For nærmere informasjon, kontakt Erling Elsaas, telefon 67 06 60 00.

Hellanor AS (etabl. 1963) med hovedkontor på Skytta i Nittedal importerer og distribuerer en rekke ledende merkenavn innen bildeler og bilutstyr.  Som totalleverandør har selskapet en landsdekkende distribusjon via sine 24 avdelinger og 7 Hellanor Partnere.  Hellanor AS har en omsetning på 455 millioner kroner (regnskapsåret 2011/2012) og 230 ansatte.
Du finner mer om Hellanor på www.hellanor.no.

Pressemeldingen i PDF